Η εταιρεία μας

Το CP1 της Castpol δημιουργήθηκε με αγάπη και σεβασμό για κάθε άνθρωπο που θα βρεθεί στη δύσκολη και επίπονη θέση τραυματισμού των δακτύλων.

Τα μικρά αυτά οστάρια, οι φάλαγγες, οι τένοντες, μπορούν να υποστούν ρήξεις, κατάγματα είτε από πτώσεις είτε από απότομη υπερέκταση είτε φυσικά από αθλήματα και γενικά πάσης φύσεως καθημερινές δραστηριότητες μέσα ή έξω από το σπίτι. Είθισται δε ειδικά τα δάκτυλα να είναι τα πρώτα μέλη του σώματός μας που θα υποστούν τραυματισμό.

Στις περισσότερες περιπτώσεις εξετάζεται κατά πόσο το χειρουργείο θα προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα, όμως δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση. Η αποκατάσταση από την ακινητοποίηση των δακτύλων ενδείκνυται σε αρκετές περιπτώσεις. 

Το προϊόν μας εγγυάται για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του.

Η επινόηση αυτής της πατέντας ξεκινάει από μια απλή καθημερινή δουλειά μέσα στο σπίτι, όπου μία φίλη μου καθώς έστρωνε το κρεβάτι της, με μία αδέξια και βιαστική κίνηση προκάλεσε ρήξη εκτατικού μηχανισμού στην ονυχοφόρο φάλαγγα του μεσαίου δακτύλου της. Χρειάστηκε θεραπεία ακινησίας 8 εβδομάδων. Έχοντας ως σκοπό να τη βοηθήσω για να μπορέσει να ακινητοποιήσει το τραυματισμένο δάκτυλο και να αποφύγει το χειρουργείο, κατασκεύασα αυτό το νάρθηκα. Ο νάρθηκας αποδείχτηκε ασφαλής και αποτελεσματικός και τη βοήθησε να πετύχει άριστη αποκατάσταση. Η σκέψη ότι αυτός ο νάρθηκας θα βοηθήσει και άλλους συνανθρώπους μου να αναρρώσουν από αντίστοιχα κατάγματα και να αποφύγουν το χειρουργείο με οδήγησαν στο να κατοχυρώσω τη πατέντα.

Το CP1 της Castpol είναι εδώ για να σας στηρίξει σε κάθε δύσκολη στιγμή, να σας εξασφαλίσει την άνετη ακινητοποίηση και να επιταχύνει την ταχεία ανάρρωση για κάθε είδους ασήμαντου ή σοβαρού τραυματισμού, που μπορεί να υποστούν τα δάκτυλα του χεριού σας.