Όροι Χρήσης

Ο ιστότοπος www.castpol.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ορθοπεδικών προϊόντων μέσω του διαδικτύου. Δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την εταιρεία Castpol PSC (Κάστπολ Ατομική Επιχείρηση) και εκπροσωπείται νόμιμα, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@castpol.com.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.castpol.com. Κάθε χρήστης που εισέρχεται ή πραγματοποιεί συναλλαγή με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Castpol PSC (Κάστπολ Ατομική Επιχείρηση) συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να συναινέσει με τους όρους τότε οφείλει να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η Castpol PSC (Κάστπολ Ατομική Επιχείρηση ) διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή στις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος εφόσον έχουν σε εξέλιξη παραγγελία.

Η Castpol PSC (Κάστπολ Ατομική Επιχείρηση ) δεν ζητάει την εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημά της, ζητάει όμως προσωπικά δεδομένα για την αποστολή των παραγγελιών τα οποία δεν παραχωρεί σε τρίτους ή σε οργανισμούς ερευνών ή οποιοδήποτε άτομο εκτός αν αυτό είναι νομικό πρόσωπο στο οποίο τα παραχωρεί για οποιαδήποτε νομική κίνηση εάν και εφόσον θεωρήσει ότι είναι απαραίτητο να δωθούν.

Η χρήση των cookies γίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων που χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας και για την αναβάθμιση του ιστότοπου ώστε να γίνεται η πλοήγηση καλύτερη στη χρήση.

Η Castpol PSC (Κάστπολ Ατομική Επιχείρηση ) χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφάλειας ισχυρής κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) για διαδικτυακές κακόβουλες ενέργειες και επιφυλάσσεται για τυχόν πράξεις που θα διαρρεύσουν στοιχεία των πελατών της όπου θα εκτελείται άμεσα νομική διαδικασία για την προστασία της ιδίας της εταιρείας αλλά και των πελατών της.

Η πολιτική απορρήτου βρίσκεται σε αυτό το σύνδεσμο: Πολιτική Απορρήτου